Festes infantils

Festes particulars

GAUDEIX

Esteu pensant d’organitzar una festa d’aniversari, comunió o altra celebració? Si busqueu quelcom diferent on els nens i nenes siguin els protagonistes de l’activitat, aquí trobareu les diferents propostes que us oferim, adequades a cada edat i espai. Monitors especialitzats i material de qualitat, èxit assegurat!


Festes grosses

A LA TEVA MIDA

S’acosta la Festa Major o la Festa de Final de Curs, un acte molt important a celebrar i es mereix una activitat ben grossa i emocionant on tothom hi pugui participar, tant els infants com els que ja no ho són tant. Consulteu les nostres propostes, no us deixaran indiferents!


COMPLEMENTS FESTES

FES-LA ESPECIAL

L’experiència ens diu que cada festa és única, i a vegades cal trobar el detall que falta per fer-la especial. Aquí trobareu una oferta d’altres tipus d’activitats que us podem oferir per complementar la vostra festa, sempre amb materials originals!


ESPAIS INTERIORS FESTES

 AMBIENTA-LA I RIU

Que ni el fred ni la pluja t'aturi!! Vols que la teva festa sigui en un dels nostres locals? Un ventall d'opcions a Sant Cugat per celebrar el teu aniversari! Entra, tria el que més t'agradi i viu una festa única!


SERVEI DE CÀTERING

BUFA LES ESPELMES

Si vols tenir una festa del tot personalitzada, escull la opció del càtering i et fem el pastís que sempre havies somiat! Un ventall d'opcions per diferents paladars, i ara també amb opció de càtering pels més grans!