Extraescolars

 • Amb l’objectiu de facilitar l’accés i la participació a les activitats lúdico-esportives dels nens i nenes amb TEA (Transtorn de l’Espectre Autista), neix SPORTEA, un projecte multiesportiu destinat a contribuir positivament al seu desenvolupament través de l’esport. Vine a provar les extraescolars de bicicleta, bàsquet i pàdel! 

  Visualitza el vídeo de l'activitat de BTTEA a CLIC VÍDEO 

  Visualitza el vídeo de l'activitat de Bàsquet TEA a CLIC VÍDEO 


 • Activitat Extraescolar de bicicleta per a infants amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA). Ofereix la possibilitat d’ aprendre a anar amb bicicleta, i per als més avançats realitzar excursions en grup, descobrint una forma de gaudir en estones de lleure que reforça la seva autonomia i les seves capacitats psicomotrius.

  Amb la col·laboració de fundación Lovaas, Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Ajuntament d'Esplugues de Llobregat i Ajuntament de Rubí.

  Visualitza el vídeo de l'activitat de BTTEA a CLIC VÍDEO 


 • Activitat Extraescolar per a infants amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) que té per objectius la iniciació en el bàsquet, contribuir de manera positiva al seu desenvolupament i potenciar les seves habilitats psicomotrius i socials.

  Amb la col·laboració de la UESC i l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

  Visualitza el vídeo de l'activitat de Bàsquet TEA a CLIC VÍDEO 


 • Activitat Extraescolar per a infants amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) que té per objectius la iniciació en el pàdel, contribuir de manera positiva al seu desenvolupament i potenciar les seves habilitats psicomotrius i socials.

  Amb la col·laboració del Complex Esportiu de Valldoreix.

  Visualitza el vídeo de l'activitat de Pàdel TEA a CLIC VÍDEO 


1 647