La teva empresa

DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I ESPORT SL, és una empresa que es constitueix amb el compromís d'oferir serveis d'oci i esport amb un alt contingut social i inclusiu, aportant valor afegit mitjançant les seves accions tant en l'àmbit públic com privat, facilitant projectes viables que condueixin a les organitzacions a una millora en l’oferta de les seves activitats.

Un dels objectius principals de DINAMIKS és el de proporcionar la millor atenció possible als seus participants mitjançant les seves activitats i fent accions directes i indirectes que fomentin la inclusió, mitjançant projectes destinats a infants amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).


MISSIÓ, VISIÓ I VALORS

 

MISSIÓ


- Millorar el nostre entorn amb metodologies i programes inclusius, per aportar a la societat eines i recursos que puguin millorar la qualitat de vida dels nens i nenes i els seus familiars, amb la col·laboració de tots els nostres Stakeholders.

 

VISIÓ


- Empresa social de referència en serveis inclusius per a infants amb TEA i d’altres diversitats funcionals tant en l’àmbit de l’oci com en el de l’esport, mitjançat l'utilització d’eines metodològiques i tecnològiques, per potenciar l’aprenentatge de qualitat, eficaç i eficient de tots els participants del nostres serveis.

 

VALORS


- El respecte cap a la societat és el valor clau que ens ajudarà a portar a terme el projecte amb les màximes garanties possibles, per assolir el compromís que tenim amb el nostre entorn.

- La responsabilitat és un valor necessari que ens permetrà actuar amb diligència amb tots els elements que integren l’empresa, per arribar a l’excel·lència en tots els processos tant interns com externs.

- La solidaritat és un valor essencial que integra el com volem ser i com volem transmetre els nostres valors a la societat, perquè la solidaritat sempre ens farà donar la millor versió de nosaltres mateixos.

 

 

LÍNIES I PRINCIPIS D’ACTUACIÓ

 

QUALITAT I INNOVACIÓ


Tenint en compte els destinataris dels nostres serveis, és molt important garantir la màxima qualitat en tots els processos.

 • Gestió integral i online en tots els nostres serveis
 • Feedback amb els clients mitjançant criteris de valoració
 • Investigació interna de nous mètodes de gestió inclusiva
 • Recerca de personal amb vocació i qualificat

 

INCLUSIÓ I FORMACIÓ


És important transmetre als nens i nenes els valors de la inclusió, així com dotar d’eines als professionals del lleure i l’esport, per garantir una societat equilibrada i sostenible.

 • Garantir una inclusió real a totes les activitats on participin conjuntament nens/es amb i sense TEA
 • Apostar per un mètode d’aprenentatge que tingui garanties d’èxit
 • Formar a tot l’equip de DINAMIKS en TEA, tant en aspectes nosològics com metodològics
 • Fer partícip a tots els stakeholders en la divulgació sobre el TEA

 

CONTRIBUCIÓ


Per DINAMIKS l’estabilitat social exigeix iniciar projectes on tothom en pugui ser partícip. La integració de serveis de caràcter social, programes de formació, eines de divulgació, entre d’altres, són les vies per aconseguir aquesta fita.

 • Promoure la formació interna i donar suport a la intra-emprenedoria
 • Potenciar projectes per infants amb TEA
 • Facilitar descomptes socials tant per particulars com per entitats
 • Contribuir i participar en actes socials i solidaris
 • Divulgar i promoure projectes socials i responsables