Envia el teu CV

Envia el teu CV

A Centre Sant Cugat del Vallès

Edat: +18


Ens complau donar-te la benvinguda i ens satisfà que vulguis formar part d’aquest projecte. Sempre procurarem facilitar-te tots els recursos necessaris disponibles en la mesura del possible, amb la fi de millorar conjuntament i poder oferir un servei de qualitat. 

Desitgem que la teva candidatura sigui l’inici d’una relació mútuament beneficiosa.

Edat òptima per Dinamiks:

+20 anys

Formació o titulació requerida:

Formació qualificada en el sector o en l’àmbit en el qual es presenta la candidatura, ja sigui monitor, tècnic d'esports, comunicació, comercial, administració o altre.

 • Monitors*: Diploma de monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil expedit per la Direcció General de Joventut // Certificat de professionalitat de dinamització d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil // Certificat d'inscripció al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya, com a mínim de monitors/es esportius/ves. 
 • Director/a*: Diploma de director/a de lleure infantil i juvenil expedit per la Direcció General de Joventut // Certificat de professionalitat de direcció i coordinació d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil // Tècnic d'animació sociocultural i turística o Tècnic d'animació sociocultural // Possessió del certificat d'inscripció al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya, com a director/a esportiu/va // Col·legiat en el Col·legi de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport de Catalunya. 

*Nota: No s'han de complir tots els requisits, només amb una de les titulacions esmentades es compleix amb el mínim per entrar en la candidatura de RRHH. Totes les titulacions han d'anar acompanyades amb el certificat d'antecedents sexuals. 

Experiència laboral general:

Experiència directa o indirecta en el sector de l’educació, l’esport o el lleure

Experiència laboral específica:

Relació directa o indirecta amb l’oci educatiu ja sigui amb nens/es o joves, com poden ser colònies, casals, extraescolars esportives, autisme o altres diversitats funcionals.

Valorem la teva presència:

Bona presencia professional dins de l’àmbit en el qual es presenti.

Valorem la teva actitud i aptituds:

 • Vocació
 • Treball en Equip
 • Solidaritat
 • Emprenedoria
 • Organització
 • Capacitat d'Autocrítica
 • Habilitats Comunicatives
 • Presència
 • Transparent

Algunes normes internes:

La nostra política és sempre satisfer les necessitats dels usuaris dels nostres serveis, per tant, la comunicació del nostre equip amb el client és fonamental per aconseguir-ho.

Hem de ser el màxim de diligents i respectuosos amb les persones amb qui tractem.

Hem d’experimentar amb idees noves.

Els treballadors han de sentir-se lliures per fer qualsevol tipus de suggeriment.

Hem de ser conscients que treballem majoritàriament amb infants i joves, per tant, hem de ser responsables amb ells/elles i ho serem amb la societat del futur.

Volem transmetre valors educatius i culturals a la societat i la manera de fer-ho és també, predicant amb l’exemple dins i fora l’àmbit laboral.