Bàsquet TEA


Des del 02 Octubre 2018 18:00 fins al 18 juny 2019 20:00

A Escola Jaume Ferran i Clua Carrer Brollador, 5, 08197 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Categories: Bàsquet TEA

Edat: 6-16 anys

Votar:

Extraescolars de bàsquet per a infants amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista) que té per objectiu contribuir de manera positiva al seu desenvolupament a través de l’esport, potenciant les seves habilitats psicomotrius i la seva autoestima. L'activitat combina l’entrenament estrictament tècnic del bàsquet amb diferents activitats lúdico-esportives, per tal de generar així emocions positives als seus participants i facilitar la cohesió grupal. . A partir d'aplicar els principis bàsics de la metodologia ABA (Applied Behavior Analysis) hi ha un seguiment individual i un treball específic amb cada nen, que es combina amb el treball conjunt i en equip d’habilitats específiques. Per aquest projecte, comptem amb la col·laboració de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), que ens ajuda a potenciar el projecte i ens aporta l’equip esportiu tècnic especialitzat.

L’activitat es desenvolupa cada dimarts en diferents franges que van de 18h a 20h de la tarda al pavelló esportiu de l’escola Jaume Ferran i clua, situada a Valldoreix (Sant Cugat del Vallès).

CLIC VÍDEO

 

  Activitats:

 • Monitoratge especialitzat amb TEA i bàsquet: Equip de monitors amb àmplia experiència en el sector. Dins de l’equip combinem monitors que vénen del món del bàsquet amb monitors que vénen del món de la psicologia. 
 • Objectius i plans de treball individualitzats: En funció de les necessitats de cada nen/a, es dissenya un pla d’objectius individualitzat amb els aspectes tècnics prioritaris a treballar.
 • Treball en equip: L’activitat es fonamenta en poder adquirir les habilitats tècniques de manera conjunta i col·lectiva, potenciant així el treball en equip sempre en la mesura del que sigui possible.
 • Seguiment i valoracions trimestrals amb les famílies: A final de cada trimestre s’envia una valoració sobre l’estat d’aprenentatge del bàsquet de cada nen/a, juntament amb els objectius i els aspectes tècnics a treballar durant el següent trimestre.
 • Desenvolupament de les habilitats psicomotores: A partir del bàsquet els nens i nenes participants de l’activitat desenvolupen i potencien diferents habilitats psicomotrius, com ho són la coordinació motora, l’agilitat, la flexibilitat, la força, la rapidesa al córrer o els reflexes.
 • Foment de les habilitats d’autonomia: Aprendre a jugar a bàsquet reforça l’autoestima dels infants, a la vegada que és una activitat que els estimula i els fa guanyar confiança i ganes de practicar un esport. Aprendre una nova habilitat com en aquest cas és un fet que els permet variar el seu ventall d’activitats preferides.

 • Facilitar l'accés i la participació a les activitats lúdico-esportives: L’objectiu principal de l’activitat és donar la possibilitat als infants amb TEA de poder gaudir de les activitats extraescolars esportives en les mateixes condicions que ho fa qualsevol altre nen o nena.

 

Inclou:

 • Material de suport per facilitar l’aprenentatge
 • Monitoratge especialitzat
 • Fotos de record
 • Samarreta Dinamiks
 • Assegurança
 • Servei co-finançat
 • IVA

 

Horaris:

Tots els dimarts en horaris de:

18h a 19h: Grup 1

19h a 20h: Grup 2

 

 

Preu:

Preu mensual (domiciliació bancària)........................47,60 euros

 

Descomptes:

5% per famílies nombroses o monoparentals. *Enviar el carnet vigent abans de realitzar la inscripció.

 

*Trucar abans de realitzar la inscripció al 93 588 86 81.

Viu Dinamiks i EMOCIONA-T amb els nostres vídeos: CLIC VÍDEOS


2018-10-02 18:00:00
2019-06-18 20:00:00