BTTEA Sant Cugat


Des del 06 Octubre 2018 10:00 fins al 22 juny 2019 13:45

A Escola Catalunya Camí Sant Cugat Papiol, 139, 08195 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Categories: Bicicleta BTTEA

Edat: 3-16 anys

Votar:
Extraescolars de bicicleta per a infants amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista) que els dóna la possibilitat de practicar i aprendre a anar amb bicicleta, tot descobrint una forma de lleure que reforça la seva autonomia i les seves capacitats psicomotrius.

 A partir d'aplicar els principis bàsics de la metodologia ABA (Applied Behavior Analysis) l'aprenentatge de la bicicleta es basa en l’experimentació d’emocions i sensacions positives, així com el foment de la motivació i l’autonomia personals.

 

Desenvolupem un treball específic i individualitzat amb cada infant, dissenyant un pla de treball concret atenent a les seves necessitats específiques.

Hi ha grups d’aprenentatge per als infants que no saben anar amb bicicleta i grups de sortides per als que ja n’han après. 

L’activitat es desenvolupa tots els dissabtes al matí i a la tarda a l’Escola Catalunya, situada al barri de Mira-Sol (Sant Cugat del Vallès), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

 

Activitat:

 • Grups d'aprenentatge: Sessions d’una hora de durada en què s’ensenya als infants a anar amb bicicleta. La ràtio és sempre d’un monitor per cada dos nens com a màxim, i es realitza a la zona del pati de l’escola. Hi ha diferents zones d’aprenentatge; pista, pati i sorral.
 • Grups de sortides a l'exterior: Excursions d’una hora i mitja de durada amb tots aquells nens i nenes que ja han après a anar amb bicicleta. Les sortides combinen l’esport amb el lleure, de manera que sempre es fa una petita parada per esmorzar i jugar una estona. A través de les sortides els nens/es adquireixen el rodatge necessari, milloren els aspectes tècnics de la bicicleta i es coneixen entre ells.
 • Equip de monitors especialitzats: Monitors amb experiència en el sector, tots provinents de l’àmbit del lleure. Dins de l’equip combinem monitors que vénen del món de l’esport amb el de la psicologia. 
 • Objectius i plans de treball individualitzats: Per a cada nen/a es proposen uns objectius específics trimestrals a treballar, per tal de garantir que l’aprenentatge de la bicicleta s’assoleixi de la manera més ràpida possible. Aquests objectius van acompanyats d’unes estratègies concretes, que són específiques i individuals per a cada nen/a.
 • Seguiment i valoracions trimestrals amb les famílies: Al final de cada trimestre s’envia una valoració global de l’estat d’aprenentatge de cada nen, juntament amb els objectius i aspectes que es treballaran al pròxim trimestre.
 • Desenvolupament de les habilitats psicomotores: La bicicleta és un mitjà a partir del qual els infants milloren aspectes psicomotrius com la coordinació de moviments, l’equilibri o la força a les cames.
 • Orientació i coneixement de l'entorn: Especialment gràcies a les sortides, els infants estan en contacte amb l’entorn que els envolta i adquireixen habilitats d’orientació.
 • Foment de l'autonomia, la confiança i l'autoestima: La bicicleta és una activitat que és reforçant per si mateixa. Veure que són capaços d’anar ells sols en bicicleta és un fet que els reforça positivament la seva autoestima i guanyen molta confiança en ells mateixos. 

 

Inclou:

 • Sortides especials a final de cada trimestre
 • Materials de suport per l'aprenentatge
 • Bicicletes per als infants que no en disposen
 • Monitoratge especialitzat
 • Fotos de record
 • Samarreta Dinamiks
 • Assegurança
 • Servei co-finançat
 • IVA

Preguntes freqüents

 

Horaris:

Tots els dissabtes:

10h a 11h30: Sortides Muntanya 1

10h a 11h30: Sortides Escola 

11h45 a 13h15: Sortides Muntanya 2

11h45 a 12h45: Grup Aprenentatge 1

12h45 a 13h45: Grup Aprenentatge 2

15h a 16h: Grup Aprenentatge 3

16h a 17h: Grup Aprenentatge 4

 

Preus:

Preu mensual grup sortides (domiciliació bancària)......................60,30 euros

Preu mensual grup aprenentatge (domiciliació bancària).............47,60 euros

 

Descomptes:

5% per famílies nombroses o monoparentals. *Enviar el carnet vigent abans de realitzar la inscripció.

*Trucar abans de realitzar la inscripció al 93 588 86 81.

 

 

Viu Dinamiks i EMOCIONA-T amb els nostres vídeos: 


2018-10-06 10:00:00
2019-06-22 13:45:00