Condicions Legals

Condicions d’us i Política de privacitat vinculat al LSSI


En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL informa que és titular del lloc web http://www.dinamiks.cat/. D'acord amb l'exigència de l'article 10 de l'esmentada Llei, DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL informa de les següents dades:

El titular d'aquest lloc web és DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL, amb CIF B65707804 i domicili social a PJE ROSELLO 1 4t 1a 08172, SANT CUGAT DEL VALLES (BARCELONA), inscrita al Registre Mercantil, en el tom 42.929, foli 0167, full 419.575 i inscripció 032001444. la direcció de correu electrònic de contacte amb l'empresa és: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús pel lloc web de DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL confereix la condició d'usuari, per la que s'accepten, des de la navegació pel lloc web de DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL, totes les condicions d'ús aquí establertes sense perjudici de l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web de DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL proporciona gran diversitat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s'estendrà a:

- La veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis facilitats per DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL per l'accés a determinats continguts o serveis oferts pel web.

- L'ús de la informació, serveis i dades ofertes per DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL contràriament a allò disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l'ordre públic, o que de qualsevol altre forma pugui suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

POLÍTICA D'ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l'usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d'altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l'usuari.

MODIFICACIONS

DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I ESPORT SL es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts del lloc web, com en les condicions d'ús del mateix. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d'obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades en la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.

PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I ESPORT SL informa als usuaris del seu lloc web que les dades personals recollides per l'empresa, mitjançant els formularis en les seves pàgines, seran introduïts en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de DINAMIKS EDUCACIO LLEURE i ESPORT SL, amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts.

Així mateix, DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I ESPORT SL informa de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
Mentre l'usuari no comuniqui el contrari a DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I ESPORT SL, aquesta s'entendrà que les seves dades no han estat modificades, que l'usuari es compromet a notificar a DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I ESPORT SL qualsevol variació i que DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL té el consentiment per a utilitzar-los a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo , programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de DINAMIKS EDUCACIO LLEURE i ESPORT SL. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l'ordenament jurídic espanyol, serà d'aplicació tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de DINAMIKS EDUCACIO LLEURE i ESPORT SL.

L'usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I ESPORT SL. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L'usuari haurà d'abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines de DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I ESPORT SL.

ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I ESPORT SL es reserva, així mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts, o per l'incompliment de les presents condicions.

La relació entre l'usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i d'aplicació en el territori espanyol. De sorgir qualsevol controvèrsia les parts poden sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència al respecte. DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I ESPORT SL té el seu domicili a BARCELONA, Espanya.


Política de privacitat vinculades a les xarxes socials


En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic ( LSSI-CE), DINAMIKS EDUCACIO LLEURE i SPORT SL informa als usuaris que han procedit a crear un perfil a les xarxes socials Facebook, Twitter, Linkedin i Google+, que ho fan amb la finalitat principal de publicitar els productes i serveis de DINAMIKS.

Dades de DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL:

B65707804

PJE ROSELLO 1 4t 1a 08172, SANT CUGAT DEL VALLES (BARCELONA)

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

http://www.dinamiks.cat/

L'usuari disposa d'un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d'aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L'usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL té accés i tracta la informació pública de l'usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporades a cap fitxer.

En relació als drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels quals vostè disposa i que poden ser exercits davant DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL, d'acord amb la LOPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

  • Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d'accés a la informació dels perfils dels usuaris.
  • Rectificació: només es satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I ESPORT SL, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret s'ha de exercir-lo davant la Xarxa Social. Cancel·lació i / o oposició: Com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I ESPORT SL, per exemple, deixar d'estar unit al perfil.

DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL realitzarà les següents actuacions:

  • Accés a la informació pública del perfil.
  • Publicació en el perfil de l'usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I ESPORT SL.
  • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
  • Actualitzacions de l'estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l'usuari.

L'usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d'interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d'accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

L'usuari, un cop unit a la pàgina de DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I ESPORT SL, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L'usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d'autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d'atemptar contra la moral, l'ètica, el bon gust o el decòrum, i / o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos , DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I ESPORT SL es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, i pot sol·licitar el bloqueig permanent de l'usuari.

DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I ESPORT SL no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L'usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges es puguin publicar en la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I ESPORT SL, però sí que romandran a la Xarxa Social.

Concursos i promocions

DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l'usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cada un d'ells, quan s'utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d'aplicació.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d'elles.

Publicitat

DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la LOPD i de la LSSI-CE.

No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de DINAMIKS EDUCACIO LLEURE I SPORT SL perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l'enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/

Twitter: https://twitter.com/privacy

Linkedin: http://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?trk=hb_ft_priv

Google+ : http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/