Dilluns, 04 abril 2016 18:30

Viu les festes amb Dinamiks!

Mikscana: Proves d’habilitat per equips i es van aconseguint punts. Cada equip tindrà el seu color i el seu crit de guerra. T’animes?

Mikstemàtics: El Monitor farà endinsar als nens/es en un món ple d’històries de l’època dels Dinosaures/Cowboys/Prínceps i princeses o Pirates i l’hauran d’ajudar superant unes proves determinades a descobrir com eren i com vivien els personatges de l’època.

Miksoca: En aquest joc de l’Oca es combina una partida tradicional de l’oca amb diferents proves. Cada equip tindrà la seva fitxa i després de tirar el dau haurà de superar una prova per seguir la partida.

Miksaigua: En la Miksaigua podràs realitzar diferents proves d’habilitat relacionades amb un medi comú, l’aigua. Aconsegueix més punts que l’equip rival i tria el teu arsenal per la festa de l’aigua final.

Miksaventura: Diverteix-te cercant i superant tot tipus de proves. Trobaràs molts reptes, entre ells els teus pares i amics, que no t’ho deixaran gens fàcil per seguir avançant. Activitat de caràcter familiar, on la idea és que participin pares/mares i fills.

Miksorientació: Fes una cursa d’orientació per celebrar la teva festa. Trobaràs totes les fites? Superaràs els enigmes que et proposarem? Un aniversari ben original!

 

EMOCIONA-T amb les festes de Dinamiks!