Dimecres, 17 Octubre 2018 11:52

Trastorn de l’Espectre Autista en l’àmbit del Lleure

Des de Dinamiks oferim formacions per monitors i monitores que tracten amb infants amb TEA.  Uns cursos que oferim per ajuntaments i entitats que tinguin la intenció de formar els seus professionals en aquest àmbit.

La formació anirà a càrrec del director del projecte SPORTEA de Dinamiks, en Jordi Miró, psicòleg, especialista en TEA i metodologia ABA. Ha treballat en intervenció amb infants amb TEA i realitzant formacions per altres professionals; i l'Agustí Castillo, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i especialitzat en autisme i infants en risc d'exclusió social i altres necessitats educatives especials. L'Agustí, treballa i participa en múltiples projectes i iniciatives per a millorar la qualitat de l'educació utilitzant l'esport com a mitjà per aconseguir-ho. 

El curs consta de 3 sessions formatives:

- Sessió 1: 3 hores de formació teòrica on explicarem els aspectes generals i introductoris sobre el TEA, i anirem passant del general al concret, acabant la sessió amb un enfoc més pràctic. 

- Sessió 2: 1 hora d'observació pràctica a una de les activitats específiques per infants amb TEA, emmarcades dins del projecte SPORTEA de Dinamiks. Els participants podran escollir entre activitats de bicicleta, pàdel i/o bàsquet. S'explicarà "in situ" els diferents procediments que s'estan utilitzant en cada cas que s'observi. 

- Sessió 3: 2 hores de formació on es posaran en comú les diferents experiències en les observacions fetes, amb l'objectiu de poder extreure unes conclusions i que pugueu traslladar aquests coneixements als vostres casos particulars. 

 

Si esteu interessats podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o bé trucant al 93 588 86 81- 677 92 36 35.

EMOCIONA-T amb l'autisme!