Dilluns, 11 Novembre 2019 16:56

Tot i el fred, a BTTEA seguim!

Setmana de molt fred i gaudint de l'esport, seguim a per totes!!!

Aquesta setmana ha sigut molt freda però els nostres nens han vingut amb més ganes que mai a fer BTTEA.

Dimarts a Sabadell | A primera hora vam fer una excursió al parc de can Gambús. La segona hora: aprenentatge, cal dir que els nens estan avançant molt i estan millorant les tècniques de btt que els monitors tractem d'ensenyar.

Dimecres a Rubí | A primera hora vam començar a escalfar fent unes voltes a la pista i vam agafar el 1r grup i vam anar de sortida fins a un parc molt bonic aproximadament a 1 km de l'escola. La segona hora amb l'altre grup ens vam quedar a l'escola fent aprenentatge.

Dissabte a Sant Cugat | El grup avançat va anar a fer una ruta amb bicicleta amb els monitors d'aproximadament 1:30 hores. El grup inicial va anar a fer una ruta amb el mateix temps però amb els monitors sense bicicleta. Després de les rutes dels 2 grups, vam estar fent tot el dia aprenentatge i segons el nivell dels nens anaven sortint a fer voltes per al carrer o no.

Dissabte a Esplugues | Com cada dissabte a Esplugues també fem activitats! Sortides sobre rodes per fora de l'escola amb els més experimentats i aprenentatge dins amb els que comencen. 

 

Aquesta setmana es preveu encara més fred, però les ganes no ens tiren endarrera. Abrigueu-vos bé i ens veiem aquests dies!!

EMOCIONA-T