Dimarts, 25 Octubre 2016 09:38

Taller Dinamiks: Truita de carxofes

Avui us proposem un nou plat per cuinar amb l'ajuda dels més petits de casa! 

I és que la truita acostuma a ser un bon reclam pels nens i nenes, però les carxofes no tant. Així doncs avui barregem la truita amb les carxofes i de ben segur que us en llepareu els dits!

 

Què necessitem?

- 1 quilo de Carxofes

- 6 Ous

- Oli i sal

 

Com ho farem?

Tallem el tronc de les carxofes i les fulles de fora i les pelem. La part del tronc és la més tendra i és la que utilitzarem per fer la truita. Amb l'ajuda del ganivet els traiem el borrissol.

Fem talls prims d'aproximadament 1 centímetre. És important que les preparem just abans de fer la truita perquè es posen negres molt ràpid.

En una paella amb oli hi aboquem les carxofes fins que quedin sofregides a foc moderat. Les hem d'anar girant.

Quan ja les tenim ben tendres les posem en un plat amb un tovalló de paper perquè perdin l'oli.

En un bol batem els ous i hi afegim un polsim de sal i hi aboquem les carxofes.

Posem al foc una paella amb una mica d'oli i quan estigui calent hi aboquem la barreja d'ous i carxofes.

Deixem que es faci una mica i l'anem girant fins que estigui ben daurada.

 

Ja la tenim enllestida, BON PROFIT!