Dimarts, 24 Octubre 2017 11:59

Taller Dinamiks: Sopa de castanyes

Quan ve el temps de menjar castanyes...

S'acosta la castanyada i avui us volem proposar un plat de cuina relacionat amb les castanyes: Sopa de castanyes!

 

Arriba el fred i les coses calentes entren molt bé!

Què necessitem?

- 1L de brou d'aviram

- 1 ceba ben grossa

- 250g de patates del bufet

- 500g de castanyes

- Sal

 

Com ho prepararem?

  1. Feu un tallet a les castanyes i escaldeu-les en aigua bullent perquè es puguin pelar més fàcilment.
  2. Una vegada pelades de la pell més dura i la segona pell, reserveu-les.
  3. Sofregiu lleugerament la ceba tallada a tires fines i afegiu-hi les castanyes i la patata tallada petita.
  4. Incorporeu-hi el brou i deixeu-ho coure fins que les castanyes siguin cuites.
  5. Tasteu-ho de sal i ja ho podeu servir! Bon profit!

 

EMOCIONA-T amb els nostres tallers de cuina!