Dimarts, 29 Setembre 2015 09:32

Taller Dinamiks: patates de carbassó!

A vegades ens costa menjar verdura i en canvi ens encanta picar unes patates abans de dinar! Doncs avui us donem la solució a tot això! Aprendrem a fer unes patates delicioses de carabassó!

Primer de tot, rentem bé els carabassons i els tallem en làmines ben fines i les salem.

Les enfarinem (sense excedir-nos) i les anem col·locant a la paella quan l'oli estigui ben calent. Anirem veient com es van quedant cruixents.

També les podem fer al forn. Col·loquem les làmines fines de carabassó en una safata i si ens ve de gust, les podem untar amb formatge parmesà.

En uns 8 o 10 minuts tindrem un carabassó ben cruixent. S'han de vigilar tota l'estona perquè no es cremin.

Què necessitem per fer-ho? Doncs ben senzill: carabassó, farina i oli.

Bon profit i a gaudir d'aquestes patates!