Dimarts, 12 abril 2016 09:20

Taller Dinamiks: Palmeres de tonyina

Una recepta divertida i fàcil de fer i a més: a quin nen no li agrada això de passar un corró damunt la pasta?

Què necessitem?
1 làmina de pasta de full
tomàquet fregit
formatge (Havarti, en aquest cas)
3 llaunes de tonyina
orenga


Com ho farem?
1. Estenem la pasta de full, i amb un corró l'estirem una mica. A sobre, hi untem una mica de tomàquet fregit. A la part central de la pasta de full, hi posem els talls de formatge.
2. A continuació afegim la tonyina, escampada per sobre de tota la làmina de pasta de full. Podeu, si és del vostre gust, afegir-hi orenga. 
3. Una vegada posats tots els ingredients, cal que amb molt de compte enrotllem per una banda fins al mig, i repetim la mateixa operació des de l'altra banda. Ho posem uns minuts a la nevera, perquè agafi consistència i ens sigui més fàcil tallar-ho.
4. Una vegada ho traiem de la nevera, tallem les palmeres, d'un centímetre de grossor més o menys i les pintem amb ou.
5. Ho posarem al forn preescalfat a 200° uns 15 minuts, o bé, fins que veiem que ja estan daurades.

BON PROFIT!