Dimarts, 17 Març 2015 12:55

Taller Dinamiks: Dia del pare

S’acosta el #diadelpare, Dinamiks us anima a preparar el vostre #regal. Un regal personalitzat, original i divertit. Quina millor manera de sorprendre que fer el regal un mateix. Us proposem crear una #alfombretaderatolí per l’ordinador. Us atreviu?

Què necessitem?

- Tros de goma-escuma gris de 22x30
- Folro antilliscant
- Làmina de goma-escuma
- Adhesiu
- Feltre morat, gris i negre
- Cinta decorativa
- Paper de cera
- Cola

Com ho farem?

1. Arrodoneix les cantonades d'un dels costats curts de la goma-escuma grisa i retalla l'altra en forma triangular. Traça aquesta forma en una peça de folro antilliscant i retalla’l.

2. Crea una cara calcant el costat triangular de la goma-escuma grisa en la goma-escuma habitada. Afegeix una línia corba per a la part superior de la cara i després retalla-la.

3. Amb l’adhesiu dibuixa una cua i enganxa-la a la part de darrera. Enganxa l'antilliscant a la goma-escuma cobrint el final de la cua.

4. Per les orelles, enganxa dos cercles de feltre morat al centre de dos cercles de feltre gris una mica més gran. Enganxa els cercles grisos just sota la vora superior.

5. Talla bigotis de cinta. Cobreix els bigotis amb un nas de feltre negre. Afegeix ulls de feltre negre i enganxa la cara habitada en el pèl gris. Cobreix el ratolí amb una fulla de paper de cera, posa un llibre pesat damunt i deixa-ho assecar.