Dimarts, 19 Maig 2015 18:11

Taller Dinamiks: Decorem pedres!

Als nens i nenes els encanta recollir pedres i pals i emportar-se’ls a casa. I si aprofitem aquesta afició que tenen i la convertim en manualitat per jugar junts una estona a casa?

Us proposem recollir pedres, no massa grans i decorar-les.

Necessitarem:
- Pedres
- Pintura Acrílica
- Ulls per decorar (adhesius o no)
- Cola blanca (per als ulls)
- Vernís transparent
- Retolador permanent de punta fina
- Pinzells

1. Comencem netejant les pedres amb aigua tèbia i sabó, i les assequem. Un cop netes i seques les pintarem del color escollit. Dues capes faran que el color sigui més viu i intens.

2. Un cop pintada la capa “base” enganxarem els ulls i dibuixarem amb el retolador els detalls. El retolador també ens ajudarà a crear més contrast entre els diferents colors dels detalls fent que destaquin molt més. Un cop seca tota la pintura i tots els detalls queda només donar una capa de vernís (el vernís apte per a ús infantil és perfecte).

3. Si les pedres no són massa grans, no pesen massa i tenen una base plana podem enganxar a la base un trosset d’imant i així convertir la nostra pedra en un divertit i original imant per a la nevera.

4. Podeu decorar-les com a personatges o bé tot creant un domino o un tres en ratlla. Poseu en marxa la vostra imaginació i a divertir-se!