Dimarts, 10 Maig 2016 10:01

Taller Dinamiks: Amanida de llenties

La primavera ja és aquí i les marietes han envaït la meva cuina! 

Les llenties admeten molta variació d'ingredients i estan bones tant en estofats, com en amanides i són perfectes per solucionar-nos la carmanyola.

Què necessitem?

- 80gr. de llenties
- Tonyina en oli d'oliva
- Palets de surimi
- Tomàquets xerri
- Olives negres sense pinyol
- Julivert per fer les antenes de les marietes
- Ous durs de guatlla
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- Sal i oli d'oliva

Com ho farem?
1. Bulliu les llenties segons indicacions del envàs, deixeu-les refredar.
2. En un bol, barregeu les llenties amb la tonyina esmicolada, els palets a talls i amaniu amb sal i oli.
3. Desfeu el pebre vermell amb oli d'oliva i el poseu pel damunt dels ous partits.
4. Partiu els tomàquets en dos i amb les olives i les branquetes de julivert, feu les marietes.

Ja ho teniu tot apunt! BON PROFIT