Dimarts, 04 Octubre 2016 11:05

Taller de cuina: Gelatina

Avui us proposem un #tallercuina ben divertit! Escolliu les formes i els colors i cuinem les nostres pròpies #gelatines!
Fer gelatina és molt fàcil i també podem fer que sigui divertit. Si escollim motllos divertits i amb formes, les nostres gelatines també ho seran. I el sabor també el podrem escollir: gelatines de maduixa, de llimona, etc.
 
Necessitem un preparat per fer gelatina. Agafem un sobre i seguim les indicacions. Normalment hem d'escalfar 1/4 de litre d'aigua i quan comença a bullir, li tirem el preparat i remenem fins que es dissolgui bé.
Després hi afegim 1/4 de litre d'aigua freda i remenem. Posem la gelatina als motllos i ho posem a la nevera unes 3 hores. Per desmotllar la gelatina podem submergir els motllos uns segons en aigua calenta.
També podem posar la gelatina en uns gots i decorar-los al gust.
BON PROFIT!