Dimarts, 27 Febrer 2018 12:54

Taller de cuina: Ensaladilla vegana

Avui us proposem una recepta de cuina vegana. Una ensaladilla de bulgur. 

Bulgur és un ingredient que s'obté a partir del blat i que dóna molt de joc a la cuina, i és que en moltes receptes es pot substituir per l'arròs refinat, però aportant molts més nutrients. 

 

Què necessitem?

  • Bulgur grueso, 1 vaso
  • Agua, 2 vasos y medio
  • Sal

Per fer la vinagreta:

  • Tomate, 1
  • Cebolla, 1 pequeña
  • Pimiento rojo, 1 pequeño
  • Pimiento verde, 1 pequeño
  • Zanahoria, 1 grande
  • Aceite de oliva virgen extra, 2 cucharadas
  • Vinagre de manzana, 1 cucharada
  • Perejil fresco (opcional)
  • Mayonesa o veganesa (opcional)

 

Com ho preparem?

Primer de tot posarem a coure el bulgur i ho farem com si fos arròs durant 20 minuts. Després el passem pel colador i li passem aigua per refredar-lo i tallar la cocció. 

Mentrestant es cou el bulgur, netegem i pelem les hortalises. Les tallem en trocets petits juntament amb el julivert i ho barregem tot amb sal, oli d'oliva i vinagre. Quan el bulgur estigui llest, l'afegim a la barreja i si cal afegim una mica més de sal. 

 

Senzill, ràpid, saludable i molt bo!

BON PROFIT!