Dilluns, 28 Març 2016 11:26

Resum Setmana Santa!

Aquesta setmana hem tingut moltíssima activitat a Dinamiks. Us en farem un petit resum.

Dissabte 19 de març marxàvem de colònies de neu a Andorra amb 29 nens i nenes. Han estat 5 dies intensos, plens d'emocions, esport i diversió, on ens hem ajudat, hem millorat, ens hem divertit i hem après no només a esquiar sinó també a conviure amb els companys/es. Han sigut unes colònies molt positives per nosaltres on desitgem que els infants s'ho hagin passat tant bé com nosaltres! Fins l'any que ve!

Els casals també han tingut un paper important, Casals lleuresport al Meetgym estan esdevenint un referent de lleure, educació i esport pels més petits de casa. L'Alícia ens ha endinsat en un món màgic on hem viscut mil i una aventures.

Finalment les vacances de Jeroni Moragas que un any més hem organitzat han esdevingut un èxit. Uns a la Seu d'Urgell i els altres a la Costa Brava, tots contents i engrescats per les pròximes.

Com veieu una Setmana Santa del tot satisfactòria per Dinamiks. Esperem que tots els que heu pogut gaudir d'alguna de les activitats hàgiu disfrutat i gaudit del viatge, on esperem trobar-vos de nou ben aviat!

GRÀCIES!

Vídeo