Dimarts, 31 Març 2015 15:20

Ous de Pasqua!

Ja teniu la vostra #monadepasqua a punt?? Us falta el més important?? Us animem a cuinar l'ou de la mona, un ou únic i personalitzat en uns passos ben senzills:

Què necessitem?

- 300 g de cobertura de xocolata
- Motlles d’ous de Pasqua
- Confits de colors

Com ho farem?

1. Primer de tot, posarem 250 g de cobertura de xocolata en un bol i la desfarem al bany maria durant 3-4 minuts. Un cop desfeta, posarem la xocolata en els motlles d’ou de Pasqua. Procurarem que n’hi hagi la mateixa quantitat a cadascun d’ells.

2. A continuació, agafarem els motlles amb les mans i els farem girar per aconseguir que la xocolata s’estengui per tota la superfície. Fet això, posarem els motlles a la nevera perquè la xocolata se solidifiqui. Si veieu que hi ha poc gruix de xocolata, podeu fer més capes repetint els dos últims passos.

3. Quan ho tinguem enllestit, traurem la xocolata dels motlles. Haurem de fer-ho a poc a poc per evitar que es trenqui. El resultat seran diverses meitats d’ous de Pasqua. Caldrà que les unim per formar l’ou sencer. Per fer-ho, desfarem al bany maria els 50 g de xocolata que ens queden. Agafarem dues meitats d’ous de Pasqua i les unirem per les vores amb la xocolata desfeta. Pressionarem suaument perquè quedi ben enganxat i ho deixarem refredar.

4. Arribats a aquest punt, ja tindrem els ous de Pasqua fets. Si voleu, els podeu decorar.

5. Nosaltres us proposem fer-ho amb confits de colors. Així aconseguireu ous més colorits i vistosos. Podeu enganxar els confits amb la xocolata desfeta que us hagi sobrat.

I a llepar-se'n els dits!!