Dimarts, 02 Agost 2016 12:12

Millor taller de cuina!

Comencem amb les millors publicacions de l'any! Durant aquesta setmana i la vinent us presentarem les publicacions més visitades de l'any!

Avui amb un dels tallers que més han agradat i és que un pastís de formatge sempre ve de gust!

 

Pels enamorats del pastís de formatge, avui una recepta que podeu fer acompanyats i ajudats pels grans petits xefs de casa!

Abans de res necessitem:

- 2 terrines de formatge (200-300gr.)
- 3 ous
- 3 iogurts naturals
- 3 cullerades (grans) de farina
- 10 o 12 culleretes(petites) de sucre
- Un parell de galetes

Com ho farem?

El primer que hem de fer és escalfar el forn a 200 graus.

Buidem les terrines de Philadelphia en un bol i remenem bé el formatge.

Agafem els 3 ous, els afegim i els remenen amb el formatge.

Ara afegim els 3 iogurts naturals a la barreja i tornem a remenar.

Quan tinguem una pasta homogènia, hi posem la farina i el sucre i ho remenem tot fins que no queden grumolls.

Preparem el motlle untant-lo bé amb mantega.

Triturem les galetes i les repartim per tota la base del motlle.

Seguidament, hi evoquem la barreja que tenim ja preparada.

Baixem el forn a 170º i hi col·loquem el pastís.

Esperem uns 20 o 30 minuts.

Com que la cocció depèn de la potència del forn, la millor manera per saber si el pastís està fet és punxar-lo pel mig amb algun instrument en forma de punxa, o un escuradents: quan ens surti net vol dir que ja tenim el pastís enllestit.


El deixem refredar i el retirem del motlle.

Ens el podem menjar sol o bé afegir-li una capa molt fina de melmelada de maduixa, móres o gerds.

BON PROFIT!