Dijous, 30 Novembre 2017 12:48

L'esport que et farà vibrar!

El Bàsquet TEA és un esport que duem a terme tots els dijous de 18 a 19h a l'escola Catalunya de Sant Cugat del Vallès. Ho fem amb el suport i col·laboració de les Unió Esportiva Sant Cugat, UESC.

És una activitat social adreçada a infants amb autisme d'entre 6 i 12 anys. 

 

Una activitat que té per objectiu contribuir de manera positiva al seu desenvolupament a través de l'esport, tot potenciant les seves habilitats psicomotrius i la seva autoestima. A partir d'aplicar principis bàsics de la metodologia ABA (Applied Behavior Analysis) l'activitat combina l’entrenament estrictament tècnic del bàsquet amb diferents activitats lúdico-esportives, per tal de generar així emocions positives als seus participants i facilitar la cohesió grupal. Hi ha un seguiment individual i un treball específic amb cada nen, que es combina amb el treball conjunt i en equip d’habilitats específiques.

 

Si vols conèixer tota la informació sobre el projecte Bàsquet TEA truca al 93 588 86 81 o bé a través de l'enllaç: https://www.dinamiks.cat/ca/serveis/extraescolars/esdeveniment/229-basquet-tea

 

EMOCIONA-T