Dimecres, 30 Maig 2018 11:14

I Jornada de Bàsquet Inclusiu!

Aquest diumenge 3 de juny, Dinamiks, juntament amb la UESC (entitat col·laboradora de l’activitat de Bàsquet TEA) i la Fundació del Bàsquet Català, organitzem la I Jornada de Bàsquet Inclusiu, Una cistella per l'autisme en la que hi esteu tots i totes convidades!

Entre les 10:00h i les 12:00h, un dels equips de la Selecció Catalana de Bàsquet de nens/es d’entre 8 i 10 anys ens ha convidat al seu entrenament, per tal de realitzar una sessió de Bàsquet lúdica i divertida de manera conjunta entre els nens/es de Dinamiks i de la Federació Catalana de Bàsquet. Mitjançant aquesta trobada, doncs, es pretén potenciar la inclusió mitjançant activitats col·laboratives, i que l’experiència pugui servir com a precedent per a realitzar activitats similars de manera regular al llarg del curs que ve. Des de Dinamiks, creiem que pot ser una bona ocasió per a promoure la sensibilització i els valors que pretenem transmetre, a més de ser una jornada divertida en la que tots/es els participants s’ho passin d’allò més bé!

Al ser un acte obert, des de Dinamiks volem convidar a tots/es els participants de les activitats de SPORTEA, tant de Bàsquet, com de Bicicleta com de Pàdel. Serà una jornada dinamitzada per entrenadors/es de la UESC, de la Fundació del Bàsquet Català i de Dinamiks, i es realitzaran diferents jocs i activitats relacionats amb el Bàsquet, aptes per a tots els nivells.

El lloc de l’activitat serà al PAV1 de la Rambla del Celler. La participació és totalment oberta i gratuïta, però per tal de fer una previsió dels assistents, preguem ens aviseu si hi voleu participar!

Us hi esperem!

 

EMOCIONA-T!