Mostrant articles per etiqueta: SPORTEA

Dijous, 30 Novembre 2017 12:48

L'esport que et farà vibrar!

El Bàsquet TEA és un esport que duem a terme tots els dijous de 18 a 19h a l'escola Catalunya de Sant Cugat del Vallès. Ho fem amb el suport i col·laboració de les Unió Esportiva Sant Cugat, UESC.

Publicat a Bloc Dinamiks

Dimarts, 09 Maig 2017 12:51

Nova activitat i cloenda SPORTEA!

Avui us volem convidar a la Cloenda de l'activitat SPORTEA, una activitat extraescolar que engloba bicicleta i bàsquet actualment, i que està destinada a contribuir positivament al desenvolupament dels infants amb TEA a través de l’esport.

Publicat a Bloc Dinamiks

Dijous, 10 Agost 2017 12:42

Extraescolars amb Dinamiks!

Us deixem amb aquest vídeo resum d'una de les activitats més potents del nostre projecte Sportea, BTTEA!

Publicat a Bloc Dinamiks

Divendres, 15 Setembre 2017 12:44

Procés aprenentatge BTTEA!

Ja ho tenim tot a punt per iniciar l'extraescolar de BTTEA. Us hem preparat un vídeo perquè conegueu tot el que fem i com els nostres nens i nenes aprenen a anar amb bicicleta. 

Publicat a Bloc Dinamiks

Dijous, 28 Setembre 2017 13:22

Ja has fet el teu?

Ells ja han col·laborat, t'animes?

Estem en plena campanya de recollida de material esportiu per l'activitat social que fem per infants amb autisme, l'SPORTEA que inclou activitats de bicicleta, de bàsquet i de pàdel. 

Publicat a Bloc Dinamiks

Dijous, 05 Octubre 2017 12:43

Presentació activitat PADEL TEA

El passat divendres 29 d'octubre vam presentar a la EMD de Valldoreix, la nova activitat per infants amb autisme: PADEL TEA. 

Una activitat que farem conjuntament amb el Complex Esportiu de Valldoreix i amb el suport de la EMD. 

Publicat a Bloc Dinamiks

Dijous, 23 Novembre 2017 09:20

Col·laboració Inncredu

Avui us presentem un nou projecte de col·laboració. Volem acostar el món de la bicicleta a tot l'alumnat amb autisme i altres diversitats funcionals. Per fer-ho iniciem una col·laboració amb Inncredu, Innovació i Creativitat per a l'Educació.  

Publicat a Bloc Dinamiks

Divendres, 24 Novembre 2017 12:52

Places 2n trimestre SPORTEA

Us volem comunicar les places disponibles de cara al 2n trimestre de la nostra activitat per infants amb autisme emmarcada dins del projecte SPORTEA. Parlem de les activitats de bicicleta, bàsquet i pàdel. 

Publicat a Bloc Dinamiks

Divendres, 15 Desembre 2017 12:43

Campanya de donació de Nadal

S'acosta el Nadal i a Dinamiks seguim amb la recollida de material esportiu per la nostra activitat emmarcada dins del projecte SPORTEA. Aquest projecte engloba les activitats de bicicleta, bàsquet i pàdel adreçades a infants amb autisme.

Degut al creixement de l'activitat, cal incorporar nou material i és per aquest motiu que posem en marxa aquesta campanya de Nadal.

Publicat a Bloc Dinamiks

Divendres, 02 Febrer 2018 12:44

Extraescolars: Pàdel TEA!

Extraescolars de pàdel per a infants amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista) que els dóna la possibilitat de practicar i aprendre aquest esport d’una manera lúdica i divertida, tot reforçant la seva autonomia i les seves capacitats psicomotrius. Seguint la línia de les nostres extraescolars, l’aprenentatge del pàdel es basa en l’experimentació d’emocions i sensacions positives, tot aplicant els principis bàsics del mètode ABA (Applied Behavior Analysis).

Publicat a Bloc Dinamiks

Pàgina 1 de 3