Mostrant articles per etiqueta: Premsa

Aquest dilluns 2 de febrer es va signar un acord de col•laboració entre l’empresa de lleure Dinamiks i la Penya Blaugrana de Sant Cugat del Vallès.

Publicat a Bloc Dinamiks

Dimarts, 10 Febrer 2015 11:29

Dinamiks i BTTEA al Diari Sport

Dinamiks i el projecte ‪#‎BTTEA‬ protagonistes al diari @sport juntament amb el nostre nou col·laborador, la @pbsantcugat.

Publicat a Bloc Dinamiks

Dijous, 19 Febrer 2015 11:30

Colònies d'estiu de BTT

La @UCiclistaCugat i @DINAMIKSSOCIAL segellen el seu conveni amb les colònies d'estiu de BTT que duran a terme conjuntament. Podeu llegir les notícies a: cugat.cat i/o al totsantcugat

 

Publicat a Bloc Dinamiks

Dimarts, 28 Juliol 2015 18:02

Dinamiks al Diari Sant Cugat

Divendres passat Dinamiks va ser present a una taula rodona organitzada pel diari Sant Cugat sobre l'oci i el lleure a la nostra ciutat.

Hi van participar el director del Teatre Auditori, el responsable del Cafè Belgrado, una component del col·lectiu de músics Dissidència Sònica, l'exmembre del consell de la ciutat i el Carlos Felipe com a responsable de Dinamiks.

Tots ells van estar debatint sobre l'oci a Sant Cugat, quin trobem i per a quin públic.

A Dinamiks fomentem l'oci infantil i familiar, però és cert que a Sant Cugat si troba a faltar oci juvenil. Tot i així treballem perquè això millori en un futur proper.

La notícia la trobareu a l'apartat la ciutat a fons del Diari Sant Cugat de divendres 24 de juliol.

Publicat a Bloc Dinamiks

Ahir Dinamiks i la UESC van firmar un acord de col·laboració per tal de promoure el bàsquet enttre es infants amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA).

Una activitat emmarcada dins del nostre projecte #SPORTEA on actualment ja s'hi realitza l'activitat #BTTEA, un programa on els infants amb #TEA aprenen a anar amb bicicleta. El Bàsquet s'inclourà doncs dins d'aquest programa.

Dinamiks i la UESC ens centrarem en potenciar metodologies esportives i tècniques més eficients per treballar en l'aprenentatge del bàsquet.

El projecte s'iniciarà el 14 de gener i es durà a terme a les instal·lacions de l'Escola Catalunya cada dijous de 18.00 a 19.00h.

Ja us podeu inscriure a l'activitat a través de la nostra pàgina web: http://www.dinamiks.cat/ca/serveis/extraescolars/esdeveniment/162-basquet-2n-trimestre

La notícia completa a cugat.cat: http://www.cugat.cat/esports/basquet/114103/dinamiks-i-uesc-s_uneixen-per-promoure-el-basquet-entre-infants-amb-tea

Publicat a Bloc Dinamiks

"Aquí todos juegan" és el reportatge que el Diari La Vanguardia ens ha fet a Dinamiks i al nostre projecte d'infants amb #autisme, #SPORTEA.
Un projecte que realitzem setmanalment duent a terme dues activitats: el #BasquetTEA i #BTTEA.
Publicat a Bloc Dinamiks

Dijous, 26 Maig 2016 10:51

Dinamiks en antena a RAC 1!

Aquesta setmana Dinamiks Educació, Lleure i Esport vam sortir per antena a RAC 1. Va ser al programa, Tot és possible (Grup Oficial)

Buscaven lleure per infants amb ‪#‎TEA‬ aquest estiu i un dels nostres pares Mauro Guim, va enviar un correu electrònic amb el nostre contacte, que van llegir en antena en directe.

A continuació us deixem el tall en concret, abans però volem agrair a Mauro Guim i a totes les ‪#‎famílies‬ que confieu en Dinamiks i ens ajudeu a seguir creixent dia a dia.

Moltes gràcies a tots/es!

Publicat a Bloc Dinamiks

Ahir Dinamiks i la Penya Blaugrana Sant Cugat juntament amb Teampartners vam ser al programa "Sant Cugat a fons" per tal d'explicar com funcionarà i quines novetats acull enguany la #FestadelaInfància
Ens trobareu diumenge 12 a partir de les 10 h i fins les 14 h al Camp Municipal de Can Magí. Esports, tallers, gimcanes i una gran festa de l'escuma us hi espera!
Publicat a Bloc Dinamiks

Dimarts, 18 Octubre 2016 18:34

Reconeixement projecte SPORTEA

"Aquí todos juegan" és el reportatge que el Diari La Vanguardia ens va fer el passat mes de maig pel nostre projecte SPORTEA. 

Un projecte que realitzem setmanalment duent a terme dues activitats: el Bàsquet i la Bicicleta.

Publicat a Bloc Dinamiks

Dijous, 05 Octubre 2017 12:43

Presentació activitat PADEL TEA

El passat divendres 29 d'octubre vam presentar a la EMD de Valldoreix, la nova activitat per infants amb autisme: PADEL TEA. 

Una activitat que farem conjuntament amb el Complex Esportiu de Valldoreix i amb el suport de la EMD. 

Publicat a Bloc Dinamiks

Pàgina 1 de 2