Mostrant articles per etiqueta: Col·laboradors

Dimecres, 01 abril 2015 17:12

Unió Ciclista Sant Cugat

COL·LABORADOR DINAMIKS

Avui us parlarem de la Unió Ciclista de Sant Cugat i és que aquest proper mes de juliol durem a terme unes colònies de BTT conjuntes on la bicicleta serà la principal protagonista.

Publicat a Bloc Dinamiks

Dimecres, 15 abril 2015 09:24

Col·laborador Dinamiks

Un local de referència a ‪#‎SantCugat‬ amb l'encant del ‪#‎Mercantic‬, on es pot xerrar, escoltar bona música en directe, fer un vermut o sopar a la llum d'unes tapes exquisides.

Publicat a Bloc Dinamiks

Dimecres, 27 Maig 2015 10:05

MeetGym: el teu gimnàs a Sant Cugat

COL·LABORADOR DINAMIKS

Encara no coneixes el centre MeetGym?

Situat a la zona del Colomer, a sobre el Parc Central. Ideal per acollir famílies, grups d'amics, etc. Multidisciplinari i amb tracte personalitzat.

Meet Gym és un punt de trobada on vivim l'equilibri entre l'esport i la salut, oferint als nostres socis una atenció professional i especialitzada.

Publicat a Bloc Dinamiks

Dimecres, 17 Febrer 2016 10:51

Col·laboradors Colònies

Avui ens volem fer ressò dels col·laboradors que un any més donen suport a les #colònies de Dinamiks!
Ells són Mas la Comademont, Granja Escola Mas Baget, Unió Ciclista Sant Cugat, FlowRecord's, Henry Méndez, Vies Altes, windsurftarragona, Asociación de Difusión del Autismo!
A tots ells, moltes gràcies per col·laborar amb Dinamiks Educació Lleure! Aquest estiu serà ÚNIC!
EMOCIONA-T
Publicat a Bloc Dinamiks

Dimecres, 24 Febrer 2016 11:23

Col·laboració Henry Méndez

Enguany Dinamiks i Henry Méndez estableixen un acord de col·laboració per les ‪#‎colòniesYoung‬.

Destinades a un públic jove d'entre 11 i 16 anys que busca nous reptes i que té ganes de conèixer realitats que trenquin amb la rutina. Un còctel refrescant format per una barreja d’activitats esportives, musicals i creatives!

Henry Méndez és un cantant espanyol, nascut a Santo Domingo, que ha protagonitzat hits com "Rayos de Sol", "Mi reina", "Tiburón" i l'actual "Cosa de dos".

No et perdis aquestes colònies plenes de sorpreses!

Publicat a Bloc Dinamiks

Dimecres, 30 Març 2016 10:06

Col·laboradors Colònies Estiu

Avui ens fem ressò dels col·laboradors que enguany fan que les #colòniesestiu esdevinguin un èxit! Amb l'objectiu de millorar i crèixer, hem ampliat els nostres col·laboradors, us els presentem:
Música, taller de Dj's a càrrec de FLOW Records i la presència del cantant Henry Méndez. Bicicleta i sortides a la natura amb Unió Ciclista Sant Cugat. Tirolines, ponts de mico i aventures a dalt dels arbres amb Vies Altes. Windsurf, paddle, kayak i molt aigua amb windsurftarragona. En un entorn privilegiat de la Garrotxa, a La Comademont i en un espai únic de l'Alforja a la Granja escola Mas Baget. Unes colònies que gràcies a Asociación de Difusión del Autismo podreu subvencionar.
Publicat a Bloc Dinamiks

Dimecres, 06 abril 2016 11:52

Col·laboradors Dinamiks!

Avui ens volem fer ressò de tots els nostres col·laboradors, els que ens ajuden dia a dia a seguir creixent i millorant. Des dels que participen amb nosaltres de les colònies, a les festes, als casals, així com en els extraescolars i acabant per entitats i empreses que col·laboren amb nosaltres sense ànim de lucre, per interès als projectes socials que oferim.

A tots vosaltres, GRÀCIES!
Publicat a Bloc Dinamiks

Dimecres, 27 abril 2016 10:57

Espais Masia Can Fatjó

Ja coneixes els espais del nostre #casal #SummerExperience?

La Masia #CanFatjó, grans espais oberts, sales d'interior, piscina, granja, hort i molt més!!

Descobreix els espais tot fent una visita guiada trucant al 93 588 86 81 i fes que els teus fills/es visquin un estiu envoltats de #natura i #anglès amb Dinamiks!

Publicat a Bloc Dinamiks

Coneixes al nostre col·laborador Fundación Planeta Imaginario? Ells són partícips de l'activitat #BTTEA, emmarcada dins del projecte #SPORTEA!

http://www.planetaimaginario.org/es/

Mira la notícia referent a l'activitat per infants amb #TEA!

Publicat a Bloc Dinamiks

Dimecres, 01 Juny 2016 11:52

Casals d'estiu al MEETGYM!

Casals d'estiu al Meet Gym Sant Cugat amb Dinamiks!

No us els podeu perdre! Piscina, sortides i excursions, esports, lleure, tallers, personatges i molt més! Diversió assegurada, comprova-ho tu mateix!

Inscripcions a www.dinamiks.cat

Publicat a Bloc Dinamiks

Pàgina 1 de 2