Mostrant articles per etiqueta: Autisme

Divendres, 09 Gener 2015 09:58

Family Bike

QUÈ ÉS FAMILY BIKE?

Family Bike és un projecte que neix a Sant Cugat promogut conjuntament per Clinic Bikes i Dinamiks. Es tracta d'un club de sortides familiars en bici que alhora mira de recaptar fons per finançar BTTEA, un dels projectes socials de Dinamiks per a nens i nenes amb TEA (Trastorn d'Espectre Autista).

Publicat a Bloc Dinamiks

Dimarts, 24 Febrer 2015 12:15

Family Bike

Aquest proper 1 de març, com cada primer diumenge de mes arriba la FAMILY BIKE!

Una de les activitats solidàries de Dinamiks conjuntament amb Clinicbikes - la botiga de bicicletes de Sant Cugat que va directament relacionada amb l’activitat BTTEA, doncs els donatius per participar al Family Bike són aportacions per subvencionar el projecte social ‪#‎BTTEA‬.

Una activitat per disfrutar en ‪#‎família‬!

A les 10:30h us esperem al Carrer Xerric, 8 de ‪#‎SantCugat‬

Publicat a Bloc Dinamiks

Dilluns, 02 Març 2015 10:47

Family Bike

Com ja us vam anunciar, aquest diumenge torna la FAMILY BIKE!!!

Les dues primeres sortides han sigut tot un èxit, si no heu pogut participar-hi encara, aquest proper dia 1 de març teniu una nova oportunitat.

 

Publicat a Bloc Dinamiks

Dilluns, 02 Març 2015 10:49

3a Edició Family Bike

Ahir més de 20 nens, nenes, pares, mares i joves de ‪#‎santcugat‬ van participar de la 3a edició de la ‪#‎FamilyBike‬ una sortida que està esdevenint tot un èxit i que se seguirà celebrant cada primer diumenge de mes.

Publicat a Bloc Dinamiks

Dijous, 30 Novembre 2017 12:48

L'esport que et farà vibrar!

El Bàsquet TEA és un esport que duem a terme tots els dijous de 18 a 19h a l'escola Catalunya de Sant Cugat del Vallès. Ho fem amb el suport i col·laboració de les Unió Esportiva Sant Cugat, UESC.

Publicat a Bloc Dinamiks

Dijous, 07 Maig 2015 17:58

Autisme i Casals Inclusius

Dinamiks té un vincle molt estret amb tots els temes relacionats amb l'autisme. Pren consciència i troba mitjans per fer que la inclusió sigui una realitat. Aquest any #CasalsEstiu Inclusius per tots/es els nens/es amb TEA. Més informació a www.dinamiks.cat

Però coneixem realment què és l'#autisme?

Publicat a Bloc Dinamiks

Dijous, 28 Maig 2015 11:32

Projectes socials Dinamiks

DINAMIKS, és una empresa social que actualment col·labora en tres projectes socials: el manteniment de la riera de Sant Cugat, un taller per nens/es amb TEA i beques socials.

Publicat a Bloc Dinamiks

Dimecres, 03 Juny 2015 12:20

Última sortida Family Bike del curs!

Aquest diumenge 7 de juny, ÚLTIMA SORTIDA de la #FAMILYBIKE d'aquest curs 2014-2015. 

Volem agrair a Clinicbikes - la botiga de bicicletes de Sant Cugat la seva col·laboració per dur a terme aquest projecte social, que pretén aconseguir finaçament per tots aquells nens/es que participen cada dissabte de la nostra activitat #BTTEA

Publicat a Bloc Dinamiks

Dijous, 04 Juny 2015 11:42

Jacob Barnett, un geni!

Volem compartir amb vosaltres aquesta notícia sobre en Jacob, un nen diagnosticat amb autisme, que ha deixat bocabadat a tothom!

Amb 14 anys està estudiant a la Universitat d'Indiana als EEUU alhora que publica e investiga en temes de física i astrofísica.

Gràcies a la confiança de la seva mare en tot allò que sí que era capaç de fer, deixant de banda el que no podia, ha arribat fins a on és ara i qui sap on pot arribar encara.

Publicat a Bloc Dinamiks

Dijous, 11 Juny 2015 10:51

Jornada Portes Obertes BTTEA!

El proper dissabte dia 13 de juny a les 10.00 hores es celebrarà una jornada de portes obertes com a acte de cloenda del curs 2014-2015 de les activitats adreçades a nens i nenes amb #TEA que es duen a terme cada dissabte a l’Escola Catalunya de Sant Cugat del Vallès.

Us convidem a gaudir d’una jornada festiva tot descobrint com i què fem dins del projecte social de Dinamiks, #BTTEA.
http://www.dinamiks.cat/ca/serveis/extraescolars/categoria/89-autisme

Us recordem també que aquest estiu Dinamiks ofereix #CasalsInclusius per tots els nens i nenes amb TEA

Publicat a Bloc Dinamiks

Pàgina 1 de 5