Dimarts, 17 Maig 2016 18:24

Descobreix els nostres casals d'estiu!

Ja ho tenim tot preparat. A Dinamiks us oferim dos casals per gaudir d'aquest estiu a Sant Cugat del Vallès. Lleure, esport, piscina, sortides, excursions i tallers al Meetgym; natura, anglès, aigua, esport, granja, reciclatge i aventura a Can Fatjó. Deixa't emocionar amb els nostres #casalshttp://www.dinamiks.cat/ca/serveis/casals

#Lleuresport és un format que combina moltes disciplines. Està dedicat als més menuts de Dinamiks, perquè jocs lúdics, fils conductors i aprenentatge van lligats de la mà! Piscina coberta i descoberta a l’estiu per potenciar totes les habilitats dins l’aigua, sortides sobre rodes, sigui bici o patinet, excursions per Sant Cugat, tallers, jocs psicomotrius i molt més!
#SummerExperience Vivències més aprenentatge, la fusió perfecta! Amb la natura, animals de la granja, l’hort, i la gran història de la masia mil·lenària, trobem els elements idonis per gaudir de l’anglès d’una manera vivencial i creativa. Aprendre gaudint és la nostra filosofia! A més no hi poden faltar activitats lúdiques i esportives, excursions i sortides, tallers amb material reciclat i piscina!
NOVETATS: Nou servei de càtering, noves activitats, nous personatges i noves aventures!
PROMOCIONS: Descomptes de fins al 10% per venir en grups de 6 infants. Com ja sabeu per ser client de Dinamiks o d'un dels nostres col·laboradors també teniu descompte, i finalment, per ser família monoparental o nombrosa també gaudireu d'un descompte especial.
Que no t'ho expliquin, vine i EMOCIONA-T amb els Casals de Dinamiks!