Divendres, 09 Febrer 2018 12:54

Compromís social de Dinamiks

Avui us volem parlar del compromís social que té Dinamiks envers els infants amb autisme. I és que com molts de vosaltres ja sabeu a Dinamiks oferim extraescolars de Bicicleta, Bàsquet i Pàdel a tots els nens i nenes amb Trastorn d'Espectre Autista emmarcats dins del projecte SPORTEA.

 

És una activitat que contribueix positivament al desenvolupament dels infants i els permet gaudir de l'esport de manera inclusiva, prevenint-los del sedentarisme i l'aïllament social. 

Tot el servei s’ofereix seguint una metodologia pautada i adaptada a cada cas, fent ús dels recursos més adequats per aquest trastorn, com ho són el suport visual, els circuits per potenciar la flexibilitat psicomotriu o el treball de les diferents habilitats per separat. Tot això sempre amb una ràtio de treball personalitzat d'1 monitor per 2 nens/es.

Les famílies d’aquest col·lectiu sovint es veuen castigades econòmicament degut a l’alt cost que les activitats per a nens amb TEA acostumen a tenir, sent moltes vegades aquests preus inassolibles per a moltes d’elles. Per tal de garantir que els infants amb TEA i les seves famílies puguin gaudir d’activitats extraescolars en igualtats de condicions que altres nens/es neurotípics, SPORTEA és un projecte solidari co-finançat que possibilita que les famílies paguin el mateix preu que costaria una activitat extraescolar convencional.

Els infants que gaudeixen de les activitats SPORTEA potencien la seva autonomía alhora que practiquen una activitat física que els ajuda en la socialització i comunicació ja sigui verbal o no i sobretot a gaudir d’una activitat on ells són els màxims protagonistes. 

 

Per poder seguir mantenint aquestes activitats us animem a col·laborar fent un donatiu. I és que en la contractació de qualsevol activitat de Dinamiks teniu la opció de DONATIU que serveix per subvencionar aquestes activitats. 

 

EMOCIONA-T amb Dinamiks!