Dimecres, 28 Setembre 2016 09:39

Comença el 4rt curs de l'activitat BTTEA

Aquest dissabte dia 1 d'octubre iniciem les nostres #extraescolars!! Donem el tret de sortida amb l'esperada activitat sobre dues rodes, #BTTEA. 

Una activitat com molts ja sabeu destinada a infants amb #autisme on aprenem i desenvolupem les seves habilitats motrius i socials: coordinació, equilibri, força, orientació, autonomia, confiança i autoestima. Per fer-ho comptem amb la col·laboració d'un equip especialista de la Fundación Planeta Imaginario així com d'un equip format i amb experiència de Dinamiks. Una activitat, #BTTEA que enceta, enguany, la seva 4a edició.

Comptem amb dos grups diferenciats, els grups d'aprenentatge on s'ensenya als infants a anar amb bicicleta. La ratio és d'un monitor per cada dos nens/es com a màxim. Es realitza a la zona de l'escola Catalunya on comptem amb diferents terrenys d'aprenentatge: pista, pati i sorral. 

Després tenim els grups de sortides, destinats a tots aquells nens i nenes que ja han après a anar amb bicicleta i on combinem l'esport amb el lleure, de manera que sempre es fa una petita parada per esmorzar i jugar una estona. A través de les sortides els infants adquireixen el rodatge necessari, milloren aspectes tècnics de la bicicleta i alhora es sociabilitzen amb els companys/es.

Comptem amb objectius i plans de treball individualitzats: són objectius específics trimestrals per tal de garantir l'aprenentatge. Sempre van acompanyats d'estratègies concretes per cada infant. Aquest seguiment i valoracions del mateix s'envia a les famílies cada trimestre, tot fent una valoració de l'estat d'aprenentatge, juntament amb els objectius i aspectes que es treballaran el pròxim trimestre. 

 

Veniu i proveu l'activitat, el primer dia és gratuït! Abans però truqueu al telèfon 93 588 86 81 i us informarem de tots els detalls. 

Més informació: http://www.dinamiks.cat/ca/serveis/extraescolars/esdeveniment/175-bttea-anual

 

EMOCIONA-T amb BTTEA!