Dijous, 23 Novembre 2017 09:20

Col·laboració Inncredu

Avui us presentem un nou projecte de col·laboració. Volem acostar el món de la bicicleta a tot l'alumnat amb autisme i altres diversitats funcionals. Per fer-ho iniciem una col·laboració amb Inncredu, Innovació i Creativitat per a l'Educació.

 

Un projecte que pretén elaborar pautes d'intervenció, eines comunicatives i amb la voluntat de crear material formatiu per tal de difondre aquesta iniciativa entre els professionals de l'Educació Física i altres àmbits escolars.  

"BIKING? MAKE IT HAPPEN!" és la proposta que a més rebrà el suport acadèmic i institucional de la Delegació Nacional Catalana de la FIEP i Federation Internationale d'Education Physique. Una proposta emmarcada dins de l'activitat que Dinamiks ja porta més de 5 anys duent a terme, l'activitat del BTTEA. Una activitat que obra les portes del ciclisme a l'alumnat amb autisme en format d'extraescolar. A més actualment també hem introduit altres esports com el bàsquet i el pàdel. 

 

Si voleu conèixer més informació sobre els nostres projectes d'autisme, aquí la trobareu: https://www.dinamiks.cat/ca/serveis/extraescolars/categoria/89-sportea

 

EMOCIONA-T