Dilluns, 16 Novembre 2015 10:35

Cap de setmana intens!

Quin cap de setmana més intens!
Èxit dissabte en la #conferència sobre felicitat a càrrec de Bevalue!! Més d'una vintena de participants vam poder gaudir d'una jornada de formació ben completa. Riures, aprenentatges, reflexió, energia positiva i el més important, saber com funciona el nostre cervell per ajudar-nos a ser més feliços! No us perdeu la pròxima, us mantindrem informats!
A més, l'activitat no para i aquest diumenge vam dur a terme la #familybike, aquest cap de setmana vam recórrer les rutes interiors fins a l'Autònoma, camins de terra, fàbriques, turons i carril bici per tornar cap a casa. Si encara no has participat de cap sortida, no esperis més! Vine el diumenge 29 de novembre a les 10.30h al c/ Xerric, 8 de #santcugat
I com no podia ser d'altra manera les #festes també ens han acompanyat durant aquest cap de setmana, Mikscanes i Miksshows han sigut les protagonistes.
Per últim, una de les activitats més consolidades de Dinamiks, el #BTTEA, aprenentatges i sortides amb bicicleta destinada a tots aquells nens i nenes amb #TEA. Seguim endavant!
Encarem doncs la setmana amb molta força i piles carregades!