Dijous, 16 Novembre 2017 12:09

Article BTTEA. EL PONT d'Esplugues

Avui ens volem fer ressò d'una notícia relacionada amb el nostre projecte SPORTEA, que publica la revista EL PONT d'Esplugues. 

Doncs ens parla de l'activitat que enguany hem obert a Esplugues de Llobregat, el BTTEA. Una activitat que ja fa més de 5 anys que duem a terme a Sant Cugat del Vallès i que ara hem ampliat a la població d'Esplugues de Llobregat, per tal de donar servei a tots els infants que ho desitjin. 

Us deixem l'article a continuació:

"Activitat extraescolar pensada per a infants amb autisme
Una desena d’infants afectats per l’anomenat trastorn de l’espectre autista (TEA) participen des de l’octubre en una activitat desenvolupada per l’empresa Dinamiks (www.dinamiks.cat) que consisteix a aprendre a anar en bicicleta un cop a la setmana, a través d’un seguiment individual i continuat. El projecte té l’objectiu de contribuir positivament al desenvolupament dels infants i a prevenir-los del sedentarisme i l’aïllament social, així com potenciar les habilitats psicomotrius dels participants. L’Ajuntament col·labora amb el projecte de Dinamiks, que té un cost de 45 euros mensuals, cedint l’Escola Lola Anglada, que és on es desenvolupa l’activitat cada dissabte no festiu de 10 a 13.45 h.
Les activitats estan pensades per a infants de 3 a 12 anys amb qualsevol grau de TEA, ja que, com que es tracta d’un treball individualitzat, cada infant progressa de manera diferent segons les seves necessitats."

 

I per apuntar-te a l'activitat, tota la informació a:

https://www.dinamiks.cat/ca/serveis/extraescolars/esdeveniment/232-bttea-esplugues-de-llobregat

 

EMOCIONA-T