Divendres, 06 abril 2018 12:48

Activitats dissabte 7 d'abril

Demà dissabte dia 7 d'abril celebrem el Dia Mundial de l'Autisme celebrat el passat 2 d'abril. 

Juntament amb entitats i empreses que treballem per la sensibilització i la normalització del Trastorn de l'Espectre Autista organitzarem activitats a la plaça Octavià de Sant Cugat a partir de les 9 del matí i fins les 14h. 

 

És la segona vegada que la ciutat s'uneix a aquesta iniciativa, que té l'objectiu de sensibilitzar sobre les barreres que es troben les persones que pateixen TEA per inserir-se en la societat.

En aquesta jornada de visualització i conscienciació, les diferents entitats disposarem d’una paradeta des d’on estarem fent difusió dels nostres projectes a tothom qui s’acosti. Per part nostra, juntament amb la UESC (entitat amb qui realitzem l’activitat de Basquet TEA), dinamitzarem una activitat lúdico-esportiva relacionada amb el bàsquet. A més, podreu escriure les vostres reflexions sobre l'autisme en el "Mural dels desitjos" que us hem preparat. 

No et quedis a casa i vine a conèixer totes les entitats que treballem per millorar la qualitat de vida de les persones amb Trastorn de l'Espectre de l'Autisme a Sant Cugat i participa en les activitats que tenim organitzades! 

T'hi esperem!

 

EMOCIONA-T

I si vols consultar les activitats que oferim a Dinamiks: https://www.dinamiks.cat/ca/serveis/extraescolars/categoria/89-sportea