Dinamiks Family


Des del 08 Octubre 2017 10:00 fins al 17 juny 2018 13:00

A Centre Sant Cugat del Vallès Carrer de Santa Maria, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Categories: Dinamiks Family

Edat: +3 anys

Votar:

Activitat extraescolar per a famílies!

Vine a unir-te a l'activitat extraescolar que oferim des de DINAMIKS per tal de gaudir de les millors sortides amb la teva família i moltes d’altres.  Aquest format us convida a les famílies de Catalunya a trobar-nos un cop al mes per realitzar activitats com: excursions, sortides en bicicleta, visites a pobles d’encant, passejada de gossos, tallers i activitats culturals i moltes més, en entorns ben diferents i atractius.

*Servei inclusiu per infants amb TEA.

 

Activitats:

 • Cursa d’Orientació a Sant Cugat del Vallès: Busqueu les fites i supereu les proves per fer les millors marques de Sant Cugat. Portes obertes a tothom!
 • Bolets 2.0: A buscar bolets! Activitat en format gimcana per realitzar amb el grup de Dinamiks Family a Sant Llorenç de Munt i l’Obac. Amb l’ajuda d’un monitor especialista en micologia i en format 2.0 gràcies a l’aplicació de guia de bolets.
 • Fauna i Flora a Granollers: excursió a Can Cabanyes. Un espai natural situat al Vallès Oriental on podrem veure tot tipus d'aus, ocells, amfibis i molt més. Constitueix un refugi per a la fauna d’ocells del riu Congost i també per a la fauna que colonitza l’aiguamoll que s’ha construït de manera artificial. Estigueu atents i no us perdeu cap detall! 
 • Visita cultural: destinació Monistrol de Montserrat, trobarem la muntanya més emblemàtica de Catalunya, Montserrat. Amb les seves formes geològiques impossibles ens endinsarem a fer una de les excursions que ens ofereix. I aquells que ho vulguin, podrem pujar amb cremallera i admirar la Moreneta! 
 • Passejada Canina: trobada a la gossera per fer una sortida amb els gossos. Coneixerem la seva realitat i passarem un bon dia amb el millor amic de l’home.
 • Safari Fotogràfic: activitat relacionada amb la fotografia per explorar un dels jardins amb més encant de Barcelona, els jardins Mossèn Costa i Llobera situats a la màgica muntanya de Monjuïc. Podrem gaudir d'un paisatge únic i d'unes excel·lents fotografies simulant que estem en un jardí encantat. 
 • Coves de Serinyà: visita guiada a les Coves per trobar-hi amb els guies les restes dels nostres avantpassats! La sortida acaba amb un taller dirigit per aprendre a fer foc i eines de sílex, aprofitar les pells d’animals o fer objectes d’ornamentació personal.
 • Bicicletes a la Fageda: sortida en bicicleta per la Fageda d’en Jordà, un indret maquíssim amb una història al voltant per passar un matí ben divertit amb la família.
 • Ruta dels 7 Gorgs: excursió a peu per la Ruta dels 7 Gorgs de Ripoll. Aquest camí passa per diversos salts d’aigua creats pel riu amb els seus respectius gorgs. Qui s’atreveix a banyar-s’hi?
 • Comiat a la Platja: acomiadament de la temporada a Vilassar de Dalt amb un bon vermut, partits de vòlei i relaxació a la platja.

 

Inclou:

 • Seguiment a través del bloc Dinamiks Usuaris
 • Assegurança
 • Monitors especialitzats  
 • Catàleg d’activitats
 • IVA

 

Preus:

Matrícula per família (anual)..............................................50€

Sortida per participant (matriculat)....................................5€

Sortida per participant (NO matriculat)...............................13€

 

*La matrícula és anual i només cal fer-ne una per família. 

**La participació de cada sortida és individual i el preu varia en funció de si esteu matriculats o no a la Dinamiks Family. 

 

Per més informació podeu trucar al 93 588 86 81.

Viu Dinamiks i EMOCIONA-T amb els nostres vídeos: CLIC VÍDEOS


2017-10-08 10:00:00
2018-06-17 13:00:00